Un zambet pentru Georgiana
by Boutique – Concept Restaurant
Atunci cand am fost invitat de Bianca Deaconu sa iau parte la prima editie a proiectului Boutique – Concept Restaurant, gazduit de Miele Romania, nu am stat pe ganduri, mi-am insfacat aparatul si am fugit, in ciuda vremii potrivnice.
Ce este Boutique – Concept Restaurant? Este visul a trei studenti electronisti care si-au propus sa facă un bine realitatii in care traim, oferind o mana de ajutor oamenilor anevoiosi. Cum? Impartasind secretele bucatariei celor dornici sa le descopere, sa le savureze si in acest mod sa zambeasca unui suflet care are nevoie de mult optimism si sprijin in viata sa.
Invitatul special al serii a fost Catalin Petrescu, Executive Chef la Nuba si Argentine Steak & Sushi. Pasionat de bucataria japoneza, el a incatat oaspetii cu specialitatile sale: sushi si cod negru. A fost o seara extra-faina cu o atmosfera calduroasa avand ca rezultat final “un zambet” pentru Georgiana Pantile, o fată exceptionala care sufera de hemimelie radiala. Cu toate ca nu isi poate folosi mainile cu aceeasi usurinta ca noi, ea a terminat Facultatea de Litere si Stiinte in cadrul UPG Ploiesti si a fost admisa cu bursa în cadrul programului de masterat Administratie Publica al aceleiasi universitati. Are nevoie de o operatie costisitoare care o va ajuta sa isi foloseasca aproape normal una din cele doua maini. Asa ca aceasta prima editie a Boutique – Concept Restaurant i-a fost dedicata ei.
Ma bucur ca am fost acolo si ca pot sa impartasesc cu voi acest moment aparte si astfel, poate ne vedem la urmatoarele editii, sa zambim impreuna pentu alti oameni. Ce ziceti, facem o fapta buna?
Cu drag, Mihai #dinMers