Salutare și bun venit pe dinmers.ro, locul unde vă voi vorbi prin fotografie. Fie că este vorba de fotografie de nuntă, fotografie de botez, fotografie de stradă etc. acesta este cel mai sincer mod de comunicare. Numele meu este Andrei Mihai Cristian și sunt un tip obișnuit, optimist, care încă mai crede în clișeul "binele învinge întotdeauna".

Fac poze de când mă știu, însă în anul 2012 am început să iau în serios fotografia ca formă de exprimare și m-am apucat să citesc despre compoziție, tehnică, tot felul de sfaturi de la diferiți fotografi profesioniști etc. (cu siguranță faptul că editam în Photoshop o groază de imagini care nu erau ale mele m-au facut sa imi doresc sa cunosc cat mai mult această latură).

Așa că mi-am cumpărat primul DSLR și de îndată ce l-am avut mi-am dat seama că tot ce studiasem era o nebuloasă, cheia fiind practica. Evident, am început să ies pe stradă și să mă antrenez cu diferitele setări manuale. Cine a zis că ”primele 10.000 fotografii ale tale sunt cele mai proaste” a avut perfectă dreptate, căci nimic nu se lega, totul era lipsit de esență, cel puțin pentru mine. Am vrut să renunț. Am agățat aparatul în cui și m-am întrebat de ce vreau să fac asta, iar singurul răspuns care mi-a venit în minte a fost pentru că așa simt. Pur și simplu dorința de a comunica prin fotografie a fost mai mare decât obstacolele neștiinței și ale nemulțumirii de sine. Camera este un simplu accesoriu, ceea ce trăiești în momentul în care suprinzi clipa unică, aceea este esența fotografiei, lucru pe care aveam să-l învăț pe parcurs. Așa că am continuat să muncesc.

Până la urmă “Orice lucru pe care îl faci în viață va fi nesemnificativ, dar este foarte important să-l faci”

Disclaimer: Toate drepturile asupra imaginilor publicate pe acest site sunt rezervate in exclusivitate autorului. Copierea sau utilizarea imaginilor de pe acest site, fara acordul scris al autorului, sunt strict interzise in conformitate cu Legea 8/1996.