Urban Swan: White

Excelența morală este un rezultat al felului în care trăim.

Ana Maria, a început gimastica ritmică la vârsta de cinci ani, ca pe un hobby, pe care ulterior l-a transformat în performanță Pe plan sportiv, până la vârsta de 17 ani a caștigat nenumarate premii naționale și internaționale la concursurile de gimnastică ritmică atât cu echipa cât și individual. Dupa performanta în sport a cochetat cu circul devenind în timp a doua sa casă și familie. A participat de două ori în cadrul Festivalului Internațional de Circ de la Monte Carlo unde a obținut Clovnul de Bronz împreună cu Trupa Platinium a Circ & Variete Globus. Face ceea ce îi place si acest lucru îi aduce satisfactii majore. În prezent coregrafiază numere și spectacole de circ în țară și în străinatate.

La un interval de cinci luni (18 Iunie 2015) a venit și a doua parte, Urban Swan White – de data asta pe o căldură insuportabilă. Alte locații, același entuziasm din partea noastră. Totul a fost în antiteză (anotimpurile, culorile alb-negru) pentru a da valoare ideii de la care pornisem.

Apoi a apărut articolul de pe BoredPanda,  Urban Swan: I Photographed A Ballerina In The Streets Of Romania, care în câteva zile a fost preluat de presa internațională, lucru care ne-a surprins. Reușisem pentru prima dată să comunic o idee prin fotografie și aceasta să fie apreciată în întreaga lume.