Echoes of the Future Past

Mihai-Cristian Andrei
LANSARE: 01.03.2022
STOC: STOC EPUIZAT

Andrei Mihai Cristian este fotograf.

Se consideră un tip obișnuit, optimist, care încă mai crede în clișeul "binele învinge întotdeauna". Și pentru că face bine ceea ce face, e un învingător. Cutia lui de suflet adăpostește un tezaur de proiecte fotografice inedite. Fotografia de dans este calea pe care ne invită să descoperim lumea lui.

Când a înțeles ce muncă se ascunde în spatele unei mișcări grațioase, și-a dorit să imortalizeze nici mai mult nici mai puțin decât sublimul din mișcare. Mica Balerină, Reflexiile viitorului în trecut, Eu Sunt Mama Mea, Plastifierea, sunt câteva dintre spectacolele aparte pe care le-a creat cu meticulozitate, intuiție și pe care le puteți descoperi în acest volum de fotografii.

Mihaela Moldoveanu - Ballet Photography Magazine


Notă de la autor

Echoes From the Future Past este o călătorie atipică în lumea dansului, de la inocența copilăriei și până la scenă. Prezintă o varietate de emoții și de teme pe care unii le-ar putea considera surprinzătoare, iar alții, destul de nonconformiste. Indiferent de modul în care este primită, cartea își propune să aducă în atenția privitorului munca din spatele succesului.


UPDATE 12.12.2022

La mai bine de nouă luni de la lansare, cartea “Echos of The Future Past” și-a atins scopul.
Este un sentiment minunat atunci când un vis se transformă în realitate. Mulțumesc tuturor celor care au susținut ideea din spatele cărții.
Suma strânsă din vânzare a fost donată către Institutul de Fapte Bune. Din suflet de copil, pentru copii.