Echoes of the Future Past

Mihai-Cristian Andrei
STOC: STOC LIMITAT

Andrei Mihai Cristian este fotograf.

Se consideră un tip obișnuit, optimist, care încă mai crede în clișeul "binele învinge întotdeauna". Și pentru că face bine ceea ce face, e un învingător. Cutia lui de suflet adăpostește un tezaur de proiecte fotografice inedite. Fotografia de dans este calea pe care ne invită să descoperim lumea lui.

Când a înțeles ce muncă se ascunde în spatele unei mișcări grațioase, și-a dorit să imortalizeze nici mai mult nici mai puțin decât sublimul din mișcare. Mica Balerină, Reflexiile viitorului în trecut, Eu Sunt Mama Mea, Plastifierea, sunt câteva dintre spectacolele aparte pe care le-a creat cu meticulozitate, intuiție și pe care le puteți descoperi în acest volum de fotografii.

Mihaela Moldoveanu - Ballet Photography Magazine


Notă de la autor

Echoes From the Future Past este o călătorie atipică în lumea dansului, de la inocența copilăriei și până la scenă. Prezintă o varietate de emoții și de teme pe care unii le-ar putea considera surprinzătoare, iar alții, destul de nonconformiste. Indiferent de modul în care este primită, cartea își propune să aducă în atenția privitorului munca din spatele succesului.


Formular de comanda

(cartea va fi expediată prin curier rapid, începând din luna Martie, cu plata ramburs)