Săptămâna trecută am avut plăcerea să fotografiez unul dintre cele mai frumoase spectacole ale Circului Metropolitan București, "Reveria". Ce a făcut specială acea zi? Faptul că am fost primit cu căldură în spatele cortinei și am luat parte alături de echipă la pregătirile dinaintea unui show cu adevărat unic la noi. Vă recomand cu căldură să mergeți la circ și să visați cu ochii deschiși.

”Se cuvine să rezistăm prezentului și să ne pregătim viitorul!” 17.12.2017 - FlashMob Piața Victoriei - “După adoptarea legilor justiției, magistrații din România vor deveni neputincioși în fața furtului, abuzului și violenței grupurilor infracționale din România. Și la fel vom deveni noi toți.”

Acum ceva vreme, am fost delegat două zile la Simeria ca să rezolv câteva chestii legate de job. Norocul meu a fost că într-una din ele am nimerit la fabrica Reva, într-o zi importantă, cea a porților deschise. Pentru cei care nu știu, Reva a fost înființată în anul 1869 și este cea mai veche intreprindere de reparat material rulant din țară. Ce te poate atrage aici din punct de vedere fotografic? Ei bine, tradiția. Aici întâlnești oameni care lucrează intens de-o viață și împărtășesc urmașilor din tainele meseriei. Timpul petrecut a fost foarte scurt, însă am reușit să imortalizez o frântură din atmosfera trăită în sânul fabricii, alături de oamenii impresionanți. Nu de multe ori vezi un om care după o zi de muncă să îți zâmbească.