Urban Swan: Black

Foarte multi oameni care cunosc succesul depun o munca impresionanta pe care noi, de cele mai multe ori, nu o observam.

Am vrut sa ilustrez aceasta idee prin fotografie si asa a luat naștere proiectul Urban Swan. Balerina reprezinta imaginea gratiei, a sublimului iar strazile prafuite ale Capitalei, cotidianul, adica orele grele de truda pentru a reusi. 

Prima parte a proiectului se numeste Black. Locatiile pe le-am ales au fost in antiteza cu gratia si delicatetea balerinei. Asta mi-am propus inca de la inceput: un contrast puternic care sa puna in evidenta idea de success prin munca.  

 

Îmi amintesc ca era iarna atunci cand am realizat prima parte. Frig de crapau pietrele, iar Ana imbracata cu un body negru, transparent executand miscari artistice in vazul oamenilor, care se opreau sa o admire, infofoliti pana in gat. Imi inghetasera mainile pe aparat, dar ambitia ei mă facea sa uit de tot si sa surprind fiecare moment.

Ana Maria

Este protagonista Urban Swan si a inceput gimastica ritmica la varsta de cinci ani, ca pe un hobby, pe care ulterior la transformat in performanta. Pe plan sportiv, pana la varsta de 17 ani a castigat nenumarate premii nationale si internationale la concursurile de gimnastica ritmica, atat pe echipa cat si individual. Dupa performanta in sport a cochetat cu circul devenind in timp a doua sa casa si familie. A participat de doua ori in cadrul Festivalului International de Circ de la Monte Carlo unde a obtinut Clovnul de Bronz impreuna cu Trupa Platinium a Circ&Variete Globus. Face ceea ce ii place si acest lucru ii aduce satisfactii majore. In prezent coregrafiaza numere si spectacole de circ in tara si in strainatate.

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share